Alle scheepjes op het droge...

Bij Winterstalling Loosdrecht is het mogelijk om uw schip zowel binnen of buiten te stallen. Wij geven uw schip een professionele behandeling. Vooraf bespreken we wat er moet gebeuren, waarna alle onderdelen puntsgewijs worden uitgevoerd en u uw schip weer op het afgesproken tijdstip kunt ophalen. Het afspuiten van het onderwaterschip, de motor winterklaar maken, poetsen en afdekken van het schip met plastic zorgen ervoor dat uw schip goed de winter doorkomt.

Onze locaties

Onze scheepswerf bevindt zich in Loosdrecht, aan de Oud Loosdrechtsedijk. Hier kunt u uw boot afleveren en dan dragen wij de zorg en het vervoer naar de winterstalling locatie in Nieuwersluis. U kunt uw schip ook afleveren op de Angstelkade in Nieuwersluis, gemakkelijk te bereiken vanaf Loosdrecht - Vinkeveen of via het Amsterdam-Rijnkanaal. Schepen tot 5 ton kunnen wij probleemloos aan.

Bij ons heeft u ook de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van winterstalling speciaal voor houten schepen. Wij beschikken over een oppervlakte van 5000 m2 waarvan 3000 m2 overdekt. Hierin bevinden zich 160 stallingsplaatsen, een geconditioneerde werkplaats, opslag en een lakcabine, waarin alle onderhoudswerkzaamheden optimaal kunnen worden uitgevoerd.

Ook is er een portaalkraansysteem beschikbaar en kunt u op ieder gewenst moment over uw boot beschikken. Op deze manier kunnen wij het door u gewenste onderhoud realiseren. Hieruit blijkt dat we niet alleen bouwer zijn, maar ook denken aan de nazorg om uw boot in topconditie te houden.

Impressies

Winterstalling binnen
Winterstalling binnen
Winterstalling hal
De hal
Winterstalling binnen
Winterstalling binnen
Hal Winterstalling
Buitenterrein
Hal binnen
Hal binnen
Winterstalling
Laatste nieuws
© 2020 Winterstallingloosdrecht.nl - Angstelkade 3a, 3631 NA Nieuwersluis