Aanvullende services

Aanvullende services

De winterperiode is een goed moment voor structureel onderhoud. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Zo doen wij het onderhoud en voeren wij reparaties en renovaties uit. Het behoort ook tot de mogelijkheden dat wij uw boot winterklaar maken. Wanneer u aangeeft wat uw wensen zijn, maken wij graag een voorstel. Onze adviezen zijn eerlijk en goed. Hiermee heeft Scheepswerf De Breedendam / Winterstalling Loosdrecht de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

Onderhoud & Reparatie

Regelmatig onderhoud is het behoud van uw schip, of het nu een houten, polyester of stalen schip is. Het bijhouden in de vorm van poetsen en in de was zetten van een polyester schip, schuren en een nieuwe laklagen aanbrengen op een houten schip of bij een stalen schip roestplekjes wegwerken en/of doffe lak schuren en opnieuw schilderen. De tand des tijd neemt alles onderhanden.

Ondanks goed en regelmatig onderhoud kan het voorkomen dat er onderdelen stuk gaan. De winterstalling service van scheepswerf De Breedendam kan dit werk voor u uit handen nemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Renovatie

Of te wel een grondige structurele opknapbeurt van uw schip. Als bouwers van de mooist varende schepen, van rustig varende schepen tot snelvarende geleiders, voorzien van dubbele motoren tot authentieke houten sloepen vanuit het buitenland, zijn het klussen die wij met liefde aanpakken, zeker in de wintermaanden. Alle faciliteiten zijn hiervoor aanwezig van een geconditioneerde lakstraat tot een goed geoutilleerde verwarmde werkplaats.

Voor de tarieven van deze services, klik hier

Impressies

Werf waar onderhoud en reparaties plaatsvinden
Spuitcabine
Werf waar onderhoud en reparaties plaatsvinden
Services
Laatste nieuws
© 2020 Winterstallingloosdrecht.nl - Angstelkade 3a, 3631 NA Nieuwersluis